Известие

Collapse
No announcement yet.

Sparco pedal sets for 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Sparco pedal sets for 156

Колеги днес направих един супер upgrade на колата стана страхотно
    EX 156 1.6 TS

Колко се ухарчи за тая работа
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

Картинката ще се допълни с едни стелки от колегата Мариан.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

баси чистата кола..., браво
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

Re: Sparco pedal sets for 156

Първоначално публикувано от DJraceman
          Колеги днес направих един супер upgrade на колата стана страхотно
          браво, изглежда супер , колко струват и от каде може да се вземат.
          Екшън Мен - Чирпан
          Алфа Ромео 156 2.0 155 к.

Comment

Педалите струват 92лв. и могат да се вземат от една фирма която е официален вносител на спарко в България намира се в Варна а по въпроса за стелките аз одавна имам стелки от колегата Мариан но мойте са най-изчистения вариант и са супер.
            EX 156 1.6 TS

Comment

Ако са ти мокри обувките щото вънка вали , няма ли да ти се пързалят краката по металните педали?Иначе изглежда супер!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Черните точки който са по педалите са направени от гума и тяхната функция е точно да не ти се пързалят НО те могат да бъдат махани при собствено желание на мен ми харесват но ако реша да ги махна е работа за 5 минути.

P.S. Много са удобни
                EX 156 1.6 TS

Comment

...и аз съм впечатлен от чистата кола на колегата, браво колега,завиждам ти в най-благородният смисъл,не се бъзикам...и аз се старая чат-пат, но ти си табиет-лия явно...красиво е като е чисто.... а педалите стоят много добре...ако трябва да съм откровен, имам резерви относно функционалността им от това че са метални - настръхвам при мисълта скачайки върху тях, да ми се получи ефект на приплъзване - от мокра или заснежена обувка...поздрави,успех
                  156-2.4-JTD-99;
                  156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

mll няма за какво да се чудиш много са удобни и са съобразени с мокро време няма да имаш проблем.
                    А в Варна имате един много хубав магазин аз си ги купих от там хората в магазина са супер много са точни и сега съм си поръчал един SPARCO AIR BOX и ще видим какви ще са резултатите.

P.S. Магазина го препоръчвам на всички
                    EX 156 1.6 TS

Comment

Working...
                    X